Bordsdekorationer

Idag har vi haft Anna-Karin hela dagen och övat på bordsdekorationer. Vi repeterade förra veckans avlånga dekoration, men först fick vi testa på att göra en ny variant - nämligen en nivådekoration.

Vi började som vanligt med att fixa till oasisen och sätta en manschett av grönt i nederkant. Vi stack i två cannapinnar samt tre stormhattar på olika nivå för att få till höjden på dekorationen. Efter det satte vi i germini på samma sätt som med stormhatten, och två blad som jag glömt namnet på - en bak och en fram.
Vi satte i krysantemum som skulle gå i vinkel genom hela dekorationen, min vinkel var lite skev till att börja med, haha! Men lite omplaceringar och allting hamnade till slut där det skulle.
Sen placerade vi även ut tre rosor på olika nivåer och avslutade med två strån texasgräs.

Och så klart - täcka, täcka, täcka med grönt under arbetets gång för att dölja oasisen ^^

Till den avlånga dekorationen började vi med att sätta i de där bladen som jag inte kommer ihåg namnet på ;) Vi byggde upp en manschett av grönt och skapade den långa linjen med hjälp av stormhatt. En toppblomma sattes ut i form av en ros, och utifrån den skapade vi sen en centrallinje av rosor. Sen gjorde vi sidolinje av germini och krysantemum, fyllde ut eventuella tomrum och böjde in de stora bladen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0