Att dekorera en limo...

Skolan har ett slags samarbete med Haga Limo som finns här "byn", vi har bland annat varit med dom till Bröllopsmässan i Skara. Nu började nästa stora projekt närma sig - nämligen Bilmässan på Elmia!

Då tidningen skulle komma och fota oss tillsammans med limon, som bara råkar vara Sveriges längsta, så fick jag och Carola (min ständige samarbetspartner, haha) i uppdrag att göra en stor dekoration till motorhuven.
Ett aningen klurigt projekt med många svåra tekniska lösningar.Eftersom vi aldrig gjort en så här stor dekoration till en bil förut så.. ja, både jag och Carola tyckte att den såg ut som inget annat än en stor kistdekoration -.-'

Men den blev väldigt stor och väldigt maffig iallafall.Rakt över disk

Sen kom en efterlängtad övning - rakt över disk. Vi fick öva på hastighet och att binda buketter på tid, något som jag verkligen har längtat efter. Även om jag märker att jag har blivit sååå mycket snabbare än vad jag var i början så är jag ändå inte helt nöjd med mitt tempo. Men jag tror att det är en sån sak som kommer med tiden och vi har, trots allt, inte haft jättemånga timmar på att öva hastighet.
Update!

Ack, ack! Nu har här med bloggandet fallit i glömska igen, det har varit många roliga bollar i luften och bloggen har helt enkelt blivit bort-prioriterad...
Men jag tänkte ge en liten update över saker som hänt, och förhoppningsvis kan jag hålla igång bloggandet nu framöver :)

Efter att jag och Carola hade haft vår lilla butik i skolan fick vi äran att följa med vår fina lärare Maria på en inspirationsmässa på Arena i Skövde. Det var superkul! Så himla mycket folk! Jag har nog aldrig pratat non-stop så länge som jag gjorde den dagen, även om det var med olika personer :)
Tyvärr tog jag inga bilder den dagen.. jag hann helt enkelt inte med ^^,

Vi har verkligen kommit igång med exponeringskursen med Anna-Karin nu, i början av mars fick vi alla göra en varsin mini-exponering med valfritt tema. Jag gjorde en exponering till en tebutik med kombinerat fik med hög mysfaktor.
Vi har även läst mycket om färgpsykologi och färglära, det har varit riktigt intressant!
RSS 2.0