Brudbukett, engelsk klase

..eller engelsk snabel, haha xD

Den andra buketten som jag gjorde efter bild förra veckan var en så kallad engelsk klase. När jag såg de olika buketterna vi hade att välja mellan så fick den här en låg prio hos mig, men jag valde att göra den ändå. Främst för att den kändes mest lärorik.
Så det var bara att sätta sig och göra knippen. Och många knippen blev det ;)När alla knippen till slut var klara tog jag den grövsta skafttråden vi hade och tejpade den med floratejp, sen la jag knippena i omgångar och lindade fast dom med myrtentråd.
När "snabeln" (haha!) var klar tejpade jag ihop alla trådarna i handtaget och limmade fast i en hållare.Sen satte jag i en oasis i hållaren och byggde ut resten av buketten med mer blommor. Från början förstod jag det som att vi hade en halv dag till på oss, men så var inte fallet. Det blev lite stressigt och jag trodde inte att jag skulle hinna med att få klart den... Men det gjorde jag! :) Det är en så härlig känsla att inse hur långt man kommit på så kort tid, tänk hur grym jag kommer vara om ett halvår till ^^,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0