Begravningsbukett och begravningsdekoration

Tisdagen började med en repetition av begravningsbuketten som vi pysslade med förra veckan. Den var lite svår eftersom det var ett annorlunda tänk än när man gör vanliga buketter, så det var skönt att få testa på det igen.

Vi skulle även göra en rosett till buketten, och ni som läst i min blogg tidigare vet ju hur bra det gick förra gången vi skulle göra rosetter i plastband... (Inte så bra). Men i tisdags fick jag bannemej till den! Så himla nöjd med mig själv ^^,




Sen fick vi göra en låg begravningsdekoration.
Började med att blötlägga och skära till oasis som vi satte i en oasishållare (petit). Sen gjorde vi en droppformad manschett av cypress, och täckte med grönt. Cypress är inte alltid det enklaste att få in i oasisen så vi skaftade knippen av cypress med nejliketråd - täckningsarbetet gick helt plötsligt mycket enklare och mycket snabbare än att stå med en och en (:




Sen var det dags att börja skapa linjer - långa linjen med lejongap, centrala linjen med rosor och sidolinjen med kryssantemum. Vi satte även ut lite bärhyperikum som utfyllnad där det behövdes (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0